Πιστή στις αρχές και στις αξίες της, η PARADOX NEXT, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι μετά από ενδελεχή έλεγχο, από την πιστοποιούσα εταιρεία KIWA Netherlands B.V. (*), στις 7 και 8 Ιουνίου 2023, ανανέωσε την πιστοποίησή μας κατά EN 50518:2019 Category I.

Ο έλεγχος, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της PARADOX NEXT την Τετάρτη 7/6/2023 και την Πέμπτη 8/6/2023 με την φυσική παρουσία του Κου. Martijn Van Der Burgt, συμπεριελάμβανε όλες τις απαραίτητες και επίπονες δοκιμές των υποδομών, με συγκεκριμένα stress tests, προσομοίωση βλαβών κλπ, όπως αυτά ορίζονται στην οδηγία.

Οι υποδομές και οι διαδικασίες της PARADOX NEXT, ανταποκρίθηκαν σωστά σε όλους τους ελέγχους χωρίς κανένα πρόβλημα και μας δόθηκε εκ νέου η πιστοποίηση για το 2023.

Διαθεσιμότητα υπηρεσιών

Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών μας μετρήθηκαν με μεθόδους που χρησιμοποιούν μεγάλα Data Centers παγκοσμίως και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό, φτάνοντας το 99,98 %.

Απόκριση χειριστών

Για να πιστοποιηθεί ένα κέντρο λήψης σημάτων, η απόκριση των χειριστών, ένα από τα πολλά KPIs (Key Performance Indicators) που ελεγχόμαστε, σε σήματα προτεραιότητας 1, θα πρέπει να έχει το μικρότερο δυνατό χρόνο απόκρισης. Ο μέσος χρόνος, μετρήθηκε στα 8,45 δευτερόλεπτα.

Ολοκλήρωση σήματος

Η ολοκλήρωση διαχείρισης σημάτων εντός 30 δευτερολέπτων ανήλθε στο επίσης εντυπωσιακό ποσοστό του 98.43 %.

Είναι σημαντικό να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες – εγκαταστάτες που επιλέγουν το μοναδικό πιστοποιημένο κέντρο κατά EN 50518:2019 Category I στην Ελλάδα, δίνοντας στους πελάτες τους τις καλύτερες και πιστοποιημένες υπηρεσίες ασφάλειας.

Η δική μας προσπάθεια, ως το μοναδικό πιστοποιημένο κέντρο λήψης σημάτων στην Ελλάδα κατά EN 50518:2019 Category I, που, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν λειτουργεί «βάσει», ούτε «σύμφωνα με», ενδυναμώνει τις σχέσεις και την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας με τους πελάτες.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά, όλη την ομάδα της PARADOX NEXT, η οποία δίνει καθημερινά τον καλύτερο εαυτό της για την σωστή, γρήγορη, με ασφάλεια και ουσία, αντιμετώπιση όλων των σημάτων και συμβάντων, τηρώντας τις αυστηρές προδιαγραφές και διαδικασίες που ορίζονται στη οδηγία.

Βασική αρχή και στόχος της PARADOX NEXT είναι η παροχή υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας υπηρεσιών, προς όλους

Με εκτίμηση,

Για την PARADOX NEXT

Σταύρος Τζαβόπουλος

C.E.O

(*) Η KIWA Netherlands B.V. είναι μία εκ των 20 ηγετικών εταιριών πιστοποίησης παγκοσμίως με πάνω από 10.000 υπαλλήλους σε 40 χώρες.

Η PARADOX NEXT είναι πιστοποιημένη κατά EN 50518:2019 Category I

Μοιραστείτε το στις παρακάτω πλατφόρμες

Η ασφάλεια δεν είναι προϊόν. Η ασφάλεια είναι διαδικασία

Επικοινωνήστε με τον εγκαταστάτη σας και ζητήστε προσφορά για σύνδεση με το κέντρο λήψης σημάτων της PARADOX NEXT

Δεν έχετε σύστημα συναγερμού;

Καλέστε μας και θα σας προτείνουμε τρεις διαφορετικούς και πιστοποιημένους εγκαταστάτες στην περιοχή σας

Προηγούμενα άρθρα