Καλώς ορίσατε

Το κέντρο λήψης σημάτων της PARADOX NEXT αποτελεί μία ιδέα από το 2018, όμως, η τελική απόφαση για την υλοποίηση πάρθηκε το 2019. Με βάσει τις ηθικές αρχές, τον επαγγελματισμό, και την πολυετή πείρα της Paradox Hellas Α.Ε., το κέντρο πληροί όλες τις προδιαγραφές ενός πιστοποιημένου ευρωπαϊκού κέντρου λήψης σημάτων.

Το ιδιόκτητο κτίριο των 1.100 μ2 επιλέχθηκε και ανακατασκευάστηκε πλήρως για να μπορεί να εφαρμόζει τις αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας που ορίζονται στην Ευρωπαϊκή οδηγία δημιουργίας και λειτουργίας Κέντρων Λήψης Σημάτων. Βασική αρχή λειτουργίας της PARADOX NEXT είναι η λειτουργία, όχι «βάσει» προδιαγραφών, αλλά με «πιστοποιημένες» προδιαγραφές και λειτουργίες. Τον Μάιο 2021, η PARADOX NEXT πιστοποιήθηκε από τον Ευρωπαϊκό φορέα πιστοποίησης KIWA B.V. κατά EN 50518:2019 Category I, μία πιστοποίηση που ελάχιστες εταιρείες διαθέτουν στην Ευρώπη.

Οι συνεργάτες / εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας, που στηρίζουν και τιμούν όλα αυτά τα χρόνια με την εμπιστοσύνη τους την Paradox Hellas A.E. μπορούν πλέον να έχουν μία ολοκληρωμένη λύση, τόσο στο επίπεδο διάθεσης υψηλής ποιότητας προϊόντων, όσο και στο επίπεδο παροχής, αδιαπραγμάτευτης ποιότητας υπηρεσιών ασφαλείας, μέσω της PARADOX NEXT.

Οι οικιακοί / εταιρικοί τελικοί πελάτες – καταναλωτές, πλέον, μπορούν να διεκδικούν και να απαιτούν το δικαίωμα τους για ασφάλεια μέσω του μοναδικού πιστοποιημένου κέντρου λήψης σημάτων από τον ευρωπαϊκό φορέα KIWA B.V. και να λαμβάνουν την αμέριστη και αέναη προστασία που τους παρέχει η PARADOX NEXT.

To ανθρώπινο δυναμικό της PARADOX NEXT, αποτελείται από καταξιωμένους επαγγελματίες με ήθος και διάθεση για δημιουργία και εξυπηρέτηση καθώς θα είναι πάντα δίπλα σας ώστε να επιτευχθούν οι ποιοτικοί στόχοι που ο καθένας έχει θέσει.

Σταύρος Τζαβόπουλος

Chief Executive Office

Το προσωπικό μας

Στη PARADOX NEXT επενδύουμε σημαντικά στον ανθρώπινο παράγοντα.

Ο επαγγελματισμός, η εχεμύθεια και η εμπιστοσύνη του προσωπικού, καθώς και η δέσμευση τους στην αποστολή της εταιρίας μας, προάγουν τις αξίες διασφαλίζοντας την λειτουργία του κέντρου λήψης σημάτων μαζί με την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας.

Με προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στους συνεργάτες – εγκαταστάτες και στους πελάτες τους, η PARADOX NEXT βασίζεται στο έμπειρο προσωπικό της ώστε να είναι πάντα το επόμενο βήμα στην ασφάλειά σας.

Πολιτική της PARADOX NEXT είναι οι ικανοποιημένοι υπάλληλοι, και, ικανοποιημένος υπάλληλος είναι αυτός που θα του παρέχεται ένα σωστό περιβάλλον εργασίας, διαρκής εκπαίδευση και εξέλιξη.

Η PARADOX NEXT επενδύει σε μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις με τους σωστούς και ενημερωμένους υπαλλήλους της.

Δύναμή μας, οι άνθρωποί μας

Η ασφάλεια δεν είναι προϊόν

Η ασφάλεια είναι διαδικασία

Επικοινωνήστε με τον εγκαταστάτη σας και ζητήστε προσφορά

για σύνδεση με το κέντρο λήψης σημάτων της PARADOX NEXT

Θέλετε σύστημα συναγερμού ;

Καλέστε μας και θα σας προτείνουμε τρεις διαφορετικούς

και πιστοποιημένους εγκαταστάτες στην περιοχή σας