Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

Ώρες Λειτουργίας

Κέντρο Λήψης Σημάτων

Διοικητικές Υπηρεσίες

Δευτέρα – Παρασκευή

Γραμματεία

Λογιστήριο

08:00 – 16:00

Πωλήσεις

Υποστήριξη

09:00 – 17:00

Μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας ανάλογα με το τμήμα που θέλετε στα παρακάτω email

Γενικό αίτημα

Γραμματεία

Λογιστήριο

Πωλήσεις

Τεχνική υποστήριξη

Θέσεις εργασίας

Φόρμα επικοινωνίας

Το μήνυμά σας εδώ
Πώς ακούσατε για το Κέντρο Λήψης Σημάτων της PARADOX NEXT ;
Συναίνεση για το GDPR *

* Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην φόρμα και πατώντας το πλήκτρο αποστολή, συναινείτε στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR) της εταιρείας

Συχνές ερωτήσεις

Γιατί χρειάζομαι το Κέντρο Λήψης Σημάτων2022-01-11T17:25:29+00:00

Το κέντρο λήψης σημάτων λειτουργεί αδιαλείπτως 24 ώρες το 24 ωρο, δέχεται και διαχειρίζεται τα σήματα που στέλνει το σύστημα συναγερμού που που είναι εγκατεστημένο στο χώρο σας. Ο χειριστής ενεργεί άμεσα, ενημερώνοντας τις αρμόδιες αρχές (αστυνομία, πυροσβεστική κ.α.), τον ιδιοκτήτη και εφόσον απαιτείται τον εγκαταστάτη – συντηρητή του συστήματός σας.

Συνιστώμενος τρόπος επικοινωνίας με το Κ.Λ.Σ2021-12-27T13:52:55+00:00

Το σύστημα ασφαλείας μπορεί να στείλει τα σήματα στον κεντρικό σταθμό, μέσω τηλεφωνικής κλήσης (PSTN), ή/και μέσω δικτυακής σύνδεσης (Internet / GPRS). Σήμερα, που όλοι οι συνδρομητές διαθέτουν γρήγορη σύνδεση στο Internet, προτείνεται η σύνδεση των συστημάτων με τον κεντρικό σταθμό να γίνεται μέσω IP/GPRS. Με την χρήση IP σύνδεσης ο χρόνος αποστολής των σημάτων μειώνεται στα περίπου 3 δευτερόλεπτα, σε αντίθεση με την κλήση μέσω PSTN, που μπορεί να φτάσει και τα 20 δευτερόλεπτα. Σημαντικό είναι και η εξασφάλιση επικοινωνίας του συστήματος με τον κεντρικό σταθμό μέσω δύο δρόμων επικοινωνίας, IP & GPRS, IP & PSTN, GPRS & PSTN.

Ποια τα πλεονεκτήματα της οπτικής επιβεβαίωσης2021-12-27T13:00:54+00:00

Με την βοήθεια της οπτικής επιβεβαίωσης, ο χειριστής του κέντρου λήψης σημάτων, όχι μόνο λαμβάνει και διαχειρίζεται το συμβάν το οποίοι προέρχεται από το σύστημα ασφαλείας του χώρου, αλλά επιβλέπει τον χώρο μέσω του εγκατεστημένου κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV). Με τον τρόπο αυτό, επιβεβαιώνει αν το συμβάν είναι πραγματικό ή όχι και ενεργεί ανάλογα. Ένα επιβεβαιωμένο μέσω οπτικής επιβεβαίωσης συμβάν, αντιμετωπίζεται διαφορετικά από τις αρμόδιες αρχές.

Πόσο κοστίζει η ετήσια συνδρομή2021-12-27T13:35:06+00:00

Η συνδρομή στον κεντρικό σταθμό λήψης σημάτων ορίζεται σε συνεργασία με τον εγκαταστάτη σας και ανάλογα με τις υπηρεσίες που επιθυμείτε να συμπεριλάβετε. Καλέστε τον εγκαταστάτη του συστήματος ασφαλείας σας και θα σας κάνει την καλύτερη, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, πρόταση.

Go to Top