Η PARADOX HELLAS A.E. στα πλαίσια της 30χρονης πορείας της στο χώρο της Xονδρικής Πώλησης Συστημάτων Ασφαλείας & Πυρανίχνευσης, με αμέριστη χαρά ανακοινώνει τη δημιουργία της PARADOX NEXT.

H ανάγκη για την υλοποίηση του Κέντρου Λήψης Σημάτων (ΚΛΣ), ήρθε μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο συστημάτων ασφαλείας και την αναγνώριση των αναγκών του επαγγελματία εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας.

Η εμπειρία και η σταθερή μας πρόοδος, μας καθιστά πρώτη εταιρεία Πωλήσεων Χονδρικής στα Συστήματα Ασφαλείας & Πυρανίχνευσης στην Ελλάδα. Η ευθύνη που μας αναλογεί σε έναν πολύ ευαίσθητο χώρο είναι μεγάλη και μας προτρέπει να καταθέσουμε την εμπειρία και τις γνώσεις μας, όπου σε συνεργασία με εσάς, θα προσφέρουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Η PARADOX NEXT είναι σε συνεχή διαδικασία πιστοποίησης κατά ΕΝ50518, ΕΝ50600, ΙSO27001, ISO9001 από Ευρωπαϊκούς φορείς ανά διαστήματα που ορίζονται από τις πιστοποιήσεις.

Τo νέο υπερσύγχρονο ιδιόκτητο κτίριο 1.100 τ.μ. βρίσκεται στη Μεταμόρφωση Αττικής, στην οδό Μεσολογγίου 20, με πλήρη εξελιγμένο & σύγχρονο εξοπλισμό.

Χαρά μας να σας ξεναγήσουμε και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας

Η Paradox Hellas A.E. Systems Partner της Hochiki / L@titude Addressable Fire Panel
Η PARADOX NEXT είναι πιστοποιημένη κατά EN 50518:2019 Category I

Μοιραστείτε το στις παρακάτω πλατφόρμες

Η ασφάλεια δεν είναι προϊόν. Η ασφάλεια είναι διαδικασία

Επικοινωνήστε με τον εγκαταστάτη σας και ζητήστε προσφορά για σύνδεση με το κέντρο λήψης σημάτων της PARADOX NEXT

Δεν έχετε σύστημα συναγερμού;

Καλέστε μας και θα σας προτείνουμε τρεις διαφορετικούς και πιστοποιημένους εγκαταστάτες στην περιοχή σας

Προηγούμενα άρθρα