Με μεγάλη υπερηφάνεια, η PARADOX NEXT ανακοινώνει ότι από τις 26 Μαΐου 2021, είναι μέσα στις περίπου 100 πιστοποιημένες κατά EN 50518:2019 Category I εταιρείες της Ευρώπης. Η ευρωπαϊκή οδηγία, αφορά τα κέντρα λήψης σημάτων που λειτουργούν εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χωρίζεται σε 3 μέρη. Η πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε από την KIWA B.V. https://www.kiwa.com/en/ και είμαστε το μοναδικό πιστοποιημένο κέντρο στην Ελλάδα

Τις απαιτήσεις που αφορούν τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τον εξοπλισμό για χώρους όπου η παρακολούθηση, λήψη και επεξεργασία σημάτων (συναγερμού και εικόνας) που παράγονται από συστήματα συναγερμού πραγματοποιείται ως ολοκληρωμένο μέρος της συνολικής διαδικασίας ασφάλειας και προστασίας. Τις τεχνικές προδιαγραφές ενός κέντρου λήψης σημάτων με λειτουργικά κριτήρια παραγωγικότητας και χρονικής απόκρισης. και τις διαδικασίες και απαιτήσεις λειτουργίας ενός κέντρου λήψης σημάτων.

Η PARADOX NEXT επενδύει σημαντικά και ουσιαστικά στην αξιοπιστία και ποιότητα υπηρεσιών.

Στα πλαίσια σχεδιασμού και υλοποίησης, για την απόκτηση της πιστοποίησης EN 50518:2019 Category I, το ιδιόκτητο κτήριο της PARADOX NEXT ξηλώθηκε ολοκληρωτικά και σχεδιάστηκαν εκ νέου όλες οι υποδομές για τον πλήρη εναρμονισμό της με την οδηγία.

  • Τελευταίας γενιάς εξοπλισμό
  • Αυστηρές διαδικασίες λειτουργίας
  • Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις
  • Δομημένη καλωδίωση
  • Υδραυλικά
  • Εξαερισμός / κλιματισμός
  • Φωτισμός

Πολύ σύνθετη Ευρωπαϊκή οδηγία, με υποδομές που λίγοι μπορούν να τις υποστηρίξουν.

Η PARADOX NEXT μπορεί.

Ο χώρος των χειριστών και το data center της PARADOX NEXT αποτελεί μία ειδική κατασκευή “box in a box” με ορισμένα χαρακτηριστικά όπως:

  • Θωράκιση όλου του χώρου.
  • Ελεγχόμενη είσοδος με σύστημα Access Control (Interlock) από τους χειριστές με οπτική επιβεβαίωση, αλεξίσφαιρες / θωρακισμένες πόρτες εισόδου.

Το λογισμικό διαχείρισης σημάτων, πλήρως παραμετροποιήσιμο και πιστοποιημένο για UL, επιτρέπει την «έξυπνη» διαχείριση σημάτων, που σε άλλες περιπτώσεις θα ήταν αδύνατον να καλύψουν τις ανάγκες, τόσο των εγκαταστατών όσο και των πελατών τους.

Η απόκτηση αυτής της πιστοποίησης από την PARADOX NEXT σηματοδοτεί την αυξημένη ασφάλεια και σιγουριά των συνδρομητών και των συνεργατών / εγκαταστατών. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμό η PARADOX NEXT παρέχει υπηρεσίες πιστοποιημένες, υψηλής ποιότητας.

H PARADOX NEXT είναι ένα σύγχρονο κέντρο λήψης σημάτων στην Ελλάδα το οποίο δεν λειτουργεί σύμφωνα με EN 50518, αλλά είναι Πιστοποιημένο με EN 50518:2019 Category I.

Το επόμενο βήμα στην ασφάλειά σας! PARADOX NEXT
PARADOX NEXT - Ανανέωση πιστοποίησης EN 50518:2019 Category IH PARADOX NEXT συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία, με την ανανέωση της πιστοποίησής της κατά EN 50518:2019 Category I

Μοιραστείτε το στις παρακάτω πλατφόρμες

Η ασφάλεια δεν είναι προϊόν. Η ασφάλεια είναι διαδικασία

Επικοινωνήστε με τον εγκαταστάτη σας και ζητήστε προσφορά για σύνδεση με το κέντρο λήψης σημάτων της PARADOX NEXT

Δεν έχετε σύστημα συναγερμού;

Καλέστε μας και θα σας προτείνουμε τρεις διαφορετικούς και πιστοποιημένους εγκαταστάτες στην περιοχή σας

Προηγούμενα άρθρα